יום שלישי, 13 בדצמבר 2016

קורס צילום אוכל - עומק שדה

היום התחלתי להכין חלק מהמנות לארוחות שף שתהיינה בשבוע הבא. אז תמיד מתחילה ממתוקים – מקרונים .
אם אתם רוצים ללמוד איך מכינים מקרונים אז יש כאן קישור למתכון .
מה שרציתי לספר איך אני ממשיכה ליישם את הטיפים לצילום אוכל שאני לומדת בקורס צילום האוכל בסטודיו הראל.

הפעם המיקוד שלי היה כל נושא החדש בשבילי עומק שדה – אז עומק שדה מתאר את הטווח בו יכולה המצלמה לשמור את כל הפרטים בפוקוס. כך אפשר ליצור אפקט בו העצם הראשי בתמונה נמצא בפוקוס והרקע שלו מטושטש מאוד.

 עומק שדה מאוד מודגש - הפוקוס על המקרון והידיים וכל שאר המקרונים שעל השולחן מטושטשים


שורת המקרונים מדגימה יפה את המיקוד בראשון והטשטוש של האחרים אחריו .

תמונה זו ללא עומק שדה אבל היא מאוד מוצלחת בכל הפרמטרים אותם למדתי . ובכלל אני מאוד אוהבת אותה - הצבעים , הסטיילינג הנקי


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה